Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه شما با مارکتی به نام گوگل پلی آشنایی دارید که پس از خرید یگ گوشی به عنوان اولین مارکت بر روی آن نصب می‌شود و قابل استفاده خواهد بود. کما اینکه این برنامه در داخل کشور ما با توجه به استفاده از واحد دلار و خرید های دلاری چندان کاربردی نیست. در اینجا تنها برای معرفی به عنوان اولین مارکت از آن استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از دومین مارکت که تقریبا تمام شما با آن آشنایی دارید، مارکت معروف بازار است که تقریبا توسط همه شما انجام شده است. این اپ معروف در کشور ما با نام کافه بازار معرفی شده است و طرفداران زیادی دارد. پس از بازار، مارکت مهم و معروف که به عنوان سومین مارکت معرفی می‌شود، مایکت است. مایکت پس از کافه بازار در کشور ما بسیار محبوب شده است و از آن استفاده می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعاتی را در مورد هر کدام از این مارکت ها بدست آورید.

با توجه به این نکته که سیستم عامل اندروید و گوشی های اندروید امروزه در بین تمام کاربران وجود دارد و تقریبا بازار گوشی های تلفن همراه را از آن خود کرده است؛ تقریبا تمام شما را به فکر انتخاب یک برنامه مناسب برای انتخاب و خرید یک برنامه مناسب در هدف مشخص انداخته است. به طوری که با استفاده از یکی از مارکت های مربوط به سیستم عامل اندروید به راحتی می‌توانید به تمام نرم افزار های مربوط به آن دسترسی پیدا کنید. ذکر این نکته الزامی است که مارکت های بسیار زیادی در این زمینه راه‌اندازی شده‌اند که تنها برخی از آنها موفق بوده اند.

آشنایی با محبوب ترین مارکت کافه بازار

می‌توان گفت که کافه بازار یک فروشگاه مخصوص برنامه ها و نرم افزار های اندرویدی است که ابتدا در سال 89 در بهمن ماه توسط تعدادی از دانشجویان برتر دانشگاه شریف وارد دنیای نرم افزار های اندروید شد. این دانشجویان، آقایان رضا محمدی قایقجی، حسام میرآرمندهی و تعدادی دیگر از بودند. تعدادی زیادی از نرم افزار های مخصوص اندروید که حدودا به 130 هزار عدد می‌رسند در این مارکت وجود دارد که بیشتر آنها در ایران و توسط توسعه دهندگان داخلی تولید شده‌اند. تقریبا می‌توان گفت 21 هزار عدد از این برنامه ها در داخل کشور تولید شده‌اند. در سال 93 ماه اسفند، 17 میلیون نصب از این برنامه ها توسط کاربران کافه بازار مشاهده شده است و با توجه به آمار، 14 میلیون نفر حساب کاربری فعال در این مارکت داشته‌اند. پس با توجه به این آمار و ارقام در صورت دانلود بازار می‌توانید به طیف عظیمی از علاقه مندان بازار بپیوندید که به خاطر میزان کارایی عالی این مارکت به این تعداد رسیده است.

تعداد کسانی که از این مارکت استفاده می‌کنند در پایان سال 95 به میزان 32 میلیون نفر رسیدند که این تعداد نصب فعال در بازار هستند. با گذشت زمان همچنان به تعداد افرادی که از این مارکت استفاده می‌کنند افزوده می شود به طوری که در اوایل سال 98 به صورت فعال این تعداد از مرز 40 میلیون نفر گذشت. با توجه به این ارقام و تعداد استفاده کنندگان این اطلاعات بدست آمده است که ارزش مالی این شرکت در سال 2014 میلادی به مقدار 20 میلیون دلار رسیده است.

دلایل زیادی برای افزایش تعداد کاربران این مارکت وجود دارد که یکی از این دلایل رابط کاربری ساده آن به همراه چینش برنامه ها به صورت اصولی و دسته بندی شده است. هر چند وقت یکبار آپدیت های جدیدی از این مارکت عرضه می‌شود که امکانات بیشتری را به آن اضافه می‌کند. همچنین می‌توانید تمام نرم افزار های اندروید را از طریق این مارکت به آخرین نسخه بروزرسانی کنید. توسعه دهندگان که داخل کشور هستند از طریق بازار می‌توانند به راحتی برنامه های خود را معرفی کنند و به صورت پولی به فروش برسانند. شما می‌توانید از 3 طریق اقدام به پرداخت هزینه این برنامه ها کنید.

آشنایی با مارکت گوگل پلی

گوگل پلی استور که در زبان لاتین با عنوان google play store معرفی می‌شود، به عنوان مهم‌ترین و اصلی‌ترین مرجع و منبع برای دریافت برنامه های مخصوص اندروید در سراسر دنیاست. این مارکت در سال 2012 ماه مارس معرفی شده است به صورتی که گوگل توانست با ترکیب دو خدمات متفاوت گوگل با نام های اندروید مارکت و گوگل موزیک، یک برند جدید و کاربردی به نام گوگل پلی را به بازار اندروید وارد کند. شما می‌توانید توسط دانلود گوگل پلی، طیف گسترده‌ای از برنامه های کاربردی و حرفه‌ای دنیای اندروید را بدست آورید و از آنها استفاده کنید.

برنامه های کاربردی رایگان را می‌توانید در هر کشوری دانلود کنید ولی برنامه های کاربردی که به صورت پولی عرضه می‌شوند تنها در 129 کشور قابلیت خرید و دانلود دارند. این نرم افزار ها از طریق وب سایت یا برنامه گوگل پلی قابلیت نصب و استفاده دارند. با توجه به اطلاعات دریافت شده در آخرین آمار گوگل پلی استور 1200000 برنامه کاربردی قابل نصب را درون خود جای داده است. این عدد با آخرین آمار شرکت اپل در اپل استور همخوانی دارد.

به نوعی گوگل پلی تعداد دفعاتی که یک برنامه را بارگیری می‌کنند به کاربران نمایش می‌دهد و بدین صورت میزان محبوبیت برنامه را برای آنها به نمایش می‌گذارد. برای اطلاعات بیشتر می‌توان گفت که میزان بارگیری به صورت رنگی در رنگ های مختلف با توجه یه میزان بارگیری نشان داده می‌شود. رنگ خاکستری برای تعداد بارگیری در تعداد 100،500،1000 و 5000 است، رنگ آبی در تعداد 10000 و 50000 بارگیری است، رنگ سبز برای 100000 و 500000 بارگیری است و در نهایت قرمز و نارنجی برای بارگیری های بالای 1000000 میلیون تا بالای 1 میلیارد بارگیری در نظر گرفته می‌شود.

رابط کاربری گوگل پلی توسط گوگل در چندین نوبت طراحی شده است. در سال 2011 ماه فوریه گوگل رابط وب سایت را با عنوان اندروید مارکت معرفی کرد که از آن زمان استفاده از این خدمات توسط سایت هم امکان‌پذیر شد. به صورتی که با استفاده از این رابط می‌توان برنامه های خریداری شده را از راه دور بر روی دستگاه های اندرویدی نصب کرده و از آنها استفاده کرد. در این سایت ها با استفاده از یک حساب کاربری به کاربران اجازه می دهد که برای دستگاه های خود نامی را در نظر بگیرند.

آشنایی با مایکت

 

مایکت توانسته جایگاه ویژه‌ای با استفاده از بیشتر از 12 میلیون کاربر فعال به عنوان یکی از محبوب‌ترین مارکت ها در کشور ما پیدا کند. این مارکت به شرکت (هوشمند گستر هوتن پارس) تعلق دارد. برای دانلود مایکت باید به رعایت حفظ حریم شخصی بسیار توجه کنید. به صورتی که می‌توانید تمام اطلاعات را در زمینه نحوه ذخیره سازی و استفاده از این مارکت را به صورت کامل در این بخش مطالعه کنید.

می‌توان گفت که مایکت یک فروشگاه اندرویدی با بیش از 300 هزار بازی و برنامه مخصوص اندروید است که فعالیت خود را از سال 90 آغاز کرده است. تعدادی برنامه و بازی بیش از 33 هزار عدد توسط توسعه دهنده های ایرانی و خارجی با مایکت همکاری می‌کنند و تمام برنامه های تولید شده توسط آنها با بررسی کامل در مایکت قرار داده می‌شود.

منبع: طرفداری

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: کافه بازار گوگل پلی مایکت نرم افزار نرم افزار ها توان گفت کافه بازار برنامه ها مارکت ها گوگل پلی کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۵۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه ای به گستره صدا

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، «کتاب» به مثابه رسانه این روزها با گسترش رسانه‌های متنوع هنوز در قید حیاتی مبارک است و گرچه در قالب دیجیتال هم به بازار عرضه می‌شود یا با رسانه‌های دیگر همچون رادیو و تلویزیون بده‌بستان‌ دارد اما برای بسیاری همچنان نخستین انتخاب در رفاقت است. در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب، شبکه های رادیویی با برپایی غرفه های رادیویی در مصلای امام خمینی (ره) سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی كتاب را به صورت زنده پوشش می دهند. علاوه بر این شبکه ها با طراحی برنامه های جدید و در قالب برنامه های روتین به معرفی كتاب، گفت وگو با ناشران، نخبگان و نویسندگان و... می پردازند.

رادیو ایران؛ گفتگو با ناشران برتر   

برنامه «باغ هنر» شبکه رادیویی ایران از ابتدا تا پایان سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی كتاب ساعت 16 از مصلای بزرگ تهران، محل برگزاری نمایشگاه كتاب، ضمن انعكاس رویدادهای مهم نمایشگاه با ناشران برتر و نویسندگان شاخص گفت و گو و از آنتن رادیو ایران تقدیم مخاطبان می شود. «ایران امروز» ،« ایرانشهر» و «تالار آیینه» نیز به نمایشگاه کتاب می پردازند.

رادیو جوان؛ چه خبر از کافه رادیو

برنامه کافه رادیو رادیو جوان از محل نمایشگاه کتاب پخش می‌شود. این برنامه رادیویی، ناشران و نویسندگان جوان را معرفی کرده و در بخش‌های دیگر، اخبار جدید نمایشگاه را پوشش می‌دهد. همچنین، برنامه کافه رادیو، با صدای هنرمندان، مردم را به خرید و مطالعه کتاب دعوت می‌کند تا سرانه مطالعه کشور را افزایش دهد و در بخش دیگر، کتاب های مطرح را معرفی خواهد کرد. 

رادیو فرهنگ؛ میزبان نویسندگان برجسته

شبکه رادیویی فرهنگ برنامه کتاب فرهنگ را با حضور نویسندگان و ناشران برجسته ساعت 17 تا 18 از گروه تاریخ و اندیشه  تقدیم مخاطبان می کند. گفتگوی گزارشگران با غرفه داران، شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان از نمایشگاه و شنیدن دغدغه‌های آنها بخشی از این برنامه است. 

برنامه سرزمین من به طور زنده با بخش های گزارش، گفت وگو و اطلاع رسانی رویدادهای مربوط به نمایشگاه کتاب، ساعت ۱۳ تا ۱۴ از محل برگزاری نمایشگاه کتاب روی آنتن می رود.

برنامه  ققنوس با معرفی کتاب در گفت وگو با ناشران و نویسندگان حوزه ادب و هنر ساعت ۱۵ روی آنتن رادیو فرهنگ می رود و برنامه "صبح به وقت فرهنگ" در قالب گزارش اطلاع رسانی ساعت6 و 30 دقیقه پخش می شود.

رادیو تهران؛ اجرای نمایش عروسکی

برنامه «کتاب خوار» کاری از گروه فرهنگ و جامعه شبکه رادیویی تهران است که از نمایشگاه کتاب از ساعت 16 تا 17 به صورت زنده تقدیم مخاطبان می شود. هدف از برنامه کتاب خوار ترویج کتاب و کتابخوانی و کمک به مخاطبان برای انتخاب بهترین کتاب هاست. با توجه به محیطی بودن برنامه سعی شده از المان هایی استفاده شود که مخاطب یک نمایش عروسکی را هم در نمایشگاه ببیند. رضا صفری عروسک گردانی و صداپیشگی را به عهده دارد. 

رادیو اقتصاد؛ گذر بازار

رادیو اقتصاد در مجله رادیویی «گذر بازار» به برگزاری نمایشگاه کتاب می پردازد. بازار کتاب بخش 30 دقیقه ای از برنامه «گذر بازار» است که در قالب گزارش از نمایشگاه کتاب تهیه می شود. این برنامه صنعت نشر را از دیدگاه اقتصادی بررسی می کند. جایگاه نشر در صنعت رسانه، تهدیدها و فرصت های نشر در عصر همگرایی رسانه ها، چالش های تامین مواد اولیه، حقوق مالکیت فکری و کانال های توزیع از جمله مباحثی است که در گفت‌وگو با ناشران، فعالان فرهنگی و اقتصادی در این حوزه مطرح می شود.فناوری های جدید بکار گرفته شده در زنجیره ارزش کتاب، توجه ناشران و خریداران کتاب به مباحث پایداری به خصوص محیط زیستی و معرفی کتاب در حوزه اقتصاد، تجارت و مدیریت از دیگر بخش های این گزارش خواهد بود.

رادیو معارف؛ همراه با عصر جوانی

عصر جوانی نام برنامه‌ رادیو معارف است که از نمایشگاه کتاب به صورت زنده به روی آنتن رادیو معارف می رود. این برنامه با موضوع اهمیت مطالعه و کتابخوانی از ساعت ۱۷ تا ۱۸ از استودیوی ویژه معاونت صدا به سمع شنوندگان می رسد. از مهم ترین بخش های «عصر جوانی» می توان به معرفی و گپ و گفتی دوستانه با ناشران و نویسندگان جوان کشور نام برد.

رادیو سلامت؛ عشق کتاب 

شبکه رادیویی سلامت با ویژه برنامه«عشق کتاب» از نمایشگاه با مخاطبان همراه خواهد بود. این برنامه با هدف معرفی كتاب‌های حوزه های مختلف به ویژه سلامت، گفت وگو با نویسندگان، مترجمان، ناشران و اهل قلم پخش می‌شود. آیتم "پی رنگ" با بیان طرح و موضوع روز برنامه با توجه به نامگذاری روز روی آنتن می رود و آیتم "پندار" گفت وگوهای کارشناسان درباره تاثیر و بررسی مطالعه از ابعاد گوناگون است. از دیگر آیتم های این برنامه می توان به "شیرازه" اشاره کرد که در گفت وگو با نویسنده ها و مولفان حوزه سلامت تهیه می شود. آیتم "قصه گوهر"در حوزه واژه شناسی و تبارشناسی است. این برنامه شامل بخش های متنوع دیگری است.

رادیو ورزش؛ سکوی دانش 

ویژه برنامه«سکوی دانش» رادیو ورزش ضمن خوانش عناوین مطبوعات ورزشی به صورت روزانه به معرفی کتاب‌های جدید در حوزه ورزش می پردازد. گفت وگو با ناشران و نویسنده‌های کتاب های ورزشی از دیگر بخش‌های این برنامه است.‌

آیتم ویژه برنامه سکوی دانش درباره سرانه مطالعه و کتابخوانی در کشور است که به صورت طنز به این موضوع پرداخته خواهد شد. رادیو ورزش برنامه سکوی دانش را از  از ساعت 14 تا 15 تقدیم مخاطبان می کند.

رادیو نمایش؛ استودیو هشت یار مهربان

رادیو نمایش در ایام نمایشگاه کتاب ویژه برنامه «استودیو هشت یار مهربان» را به روی آنتن می برد. این برنامه ساعت 18 و 15 دقیقه به صورت زنده در رادیو نمایش از محوطه نمایشگاه کتاب پخش می شود که در آن با نویسندگان و ناشران ارتباط حضوری و مستقیم برقرار شده و به اطلاع رسانی درباره نمایشگاه کتاب می پردازد.

رادیو پیام؛ آگاهی از آخرین رویدادها

ویژه برنامه نمایشگاه کتاب از رادیو پیام با آگاهی از آخرین رویدادهای نمایشگاه بین المللی کتاب، روزی یکبار به صورت شناور پخش می شود.

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.