Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا اپلیکیشن‌هایی که در مارکت‌های ایرانی توزیع می‌شوند، حاوی بدافزار و ویروس هستند و نصب و استفاده از آن‌ها خطرناک است؟ این سوالی است که روز به روز بر تعداد پاسخ‌های مثبت به آن افزوده می‌شود.
به گزارش «تابناک»، چند سال پیش زمانی که موج فیلترکردن به زیرمجموعه‌های گوگل رسید و «گوگل پلی» یا فروشگاه رسمی اپلیکیشن‌های اندرویدی هم شامل این فیلترینگ شد و از دسترس کاربران پرشمار ایرانی خارج گردید، نصب هیچ نرم افزار موبایلی جدیدی برای مردم ممکن نبود الا به واسطه دانلود از سایت‌های متفرقه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اتفاقی که ابتدا کسی متوجه اشکالش نبود، اما بعد مشخص گردید که بسیار خطرناک است چراکه برخی سایت‌ها به جای ارائه فایل نرم افزار‌های موبایلی، انواع و اقسام ویروس‌ها و بدافزار‌ها را برای دانلود قرار می‌دادند و گاه حتی از این موضوع اطلاع نداشتند و ناخواسته عامل توزیع این خطرات می‌شدند.
در چنین فضایی بود که برخی از فعالان ایرانی به فکر ارائه جایگزین گوگل پلی افتادند و بعد توسعه دهندگان وطنی کوشیدند این ایده را بسط و توسعه داده و بستر عرضه اپلیکیشن و بازی‌های اندرویدی خارجی و ایرانی را فراهم آورند. هدف گذاری‌ای که موجب تولد امثال «کافه بازار» شد و هنوز برخی می‌کوشند تکرارش کنند.
این در حالی است که برخی از همان ابتدا بر این باور بودند که فیلترینگ‌های صورت گرفته نه اتفاقی و تصادفی، که رویدادی هوشمندانه و در راستای شکل گیری و جا افتادن جایگزین‌های ایرانی بوده است. نگاهی بدبینانه که البته شاهد و گواه‌های نسبتا قدرتمندی برای اثباتش ارایه می‌شود و از جمله آن‌ها توزیع هدفمند ویروس و بدافزار در مارکت‌های ایرانی مانند کافه بازار است.  
به این مثال که طی روز‌های اخیر مطرح شده و بررسی‌ها مهر تایید بر آن می‌زند دقت کنید: اینکه اگر اپلیکیشن بازی «کلش آف کلنز» -که بازی بسیار مشهور در جهان و محبوب در کشورمان است- را از کافه بازار دانلود کرده و نصب کنید، در تنظیمات دسترسی هایش، دسترسی به دوربین گوشی را خواهید یافت، اما در نسخه‌ای که گوگل پلی منتشر کرده، این دسترسی از کاربر تقاضا نشده است.
البته از این دست مثال‌ها به کرات طی سال‌های اخیر منتشر شده و حتی کار تا آنجا بیخ یافته که در گفتگو با مدیران و دست اندرکاران بازار هم سوال در این باره به سوالی ثابت تبدیل شده است، اما پاسخ ایشان رد ادعا و تاکید بر این مهم بوده که خود اپلیکیشن بازار بی اشکال است و اشکال در برنامه‌هایی که در بستر آن عرضه می‌شود هم از وضعیت مارکت گوگل کمتر است!
ادعایی که مدیرعامل کافه بازار بر آن اصرار زیادی دارد و تقریبا مشابه آن از زبان دست اندرکاران دیگر مارکت‌های ایرانی نیز بیان شده و می‌شود، اما نتوانسته نگرانی‌ها در این خصوص را مرتفع کند تا جایی که می‌بینیم بسیاری از کاربران در این خصوص به هم تذکر می‌دهند و برخی بر این باورند که مال باخته شدن شماری از مردم و بلا‌های مختلفی که بر سر بسیاری از کاربران اپلیکیشن‌های مختلف می‌آید، نتیجه بی توجه به این مارکت‌های آلوده است.
کوتاهی‌ای دامنه دار و مفصل که امثال مرکز ماهر و نهاد فیلترینگ و حتی پلیس فتا متهمان ردیف اول آن هستند و نتیجه اش، قرار دادن کاربران پرشمار ایرانی تلفن همراه و اینترنت در ایران در معرض خطراتی بسیار بزرگ است. خطراتی که خدا می‌داند چه کسانی پشت پرده شان حضور دارند و منتفع می‌شوند، هرچند می‌دانیم جز مردم، توسعه دهندگان و فعالان بازار اپلیکیشن در ایران از آن‌ها ضربه و لطمه می‌بینند.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا گابریل کالدرون مترو هشتگرد منطقه سبز بغداد مهدی تاج جشنواره فیلم فجر38 روز پرستار شهلا ریاحی اپلیکیشن کافه بازار مارکت گوگل پلی بدافزار ویروس دوربین انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا گابریل کالدرون مترو هشتگرد منطقه سبز بغداد مهدی تاج جشنواره فیلم فجر38 روز پرستار شهلا ریاحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات

آفتاب‌‌نیوز :

حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.

یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است. به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند. دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد. راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی