Web Analytics Made Easy - Statcounter

فروش مواد غذایی بدون رعایت مسائل بهداشتی قطعا موجب به خطر افتادن سلامت افراد جامعه خواهد شد، اما متاسفانه،شاهد عرضه موادغذایی به شکل های غیر بهداشتی در بازار و حتی سوپر مارکت های استان هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمزپرس؛ رعایت بهداشت یکی اصلی ترین مواردی است که به طور مستقیم با موادغذایی که انسان مصرف می کند، در ارتباط است بنابراین رعایت آن در جامعه بسیار اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که بازارها و سوپر مارکت ها مکان هایی هستند که افراد برای تهیه مواد غذایی به انجا مراجعه می کنند. بنابراین توجه به داشتن مجوز بهداشت در این مکان ها بسیار اهمیت دارد.

امروزه در بازارهای مرکزی عرضه موادغذایی دربندرعباس شاهد فروش موادغذایی غیر بهداشتی در بازار هستیم که روز به روز بر تعداد عرضه کنندگان آن ها افزوده می شود.

سبزیجات، ماهی، میگو و خرما از جمله موادغذایی هستند که در استان هرمزگان تولید می شوند بدون بسته بندی و مهر وزارت بهداشت، توسط دستفروشان در "بازار روز" بندرعباس به فروش می رسند.

این موادغذایی که طرفداران بسیاری نیز دارند متاسفانه به صورت غیر بهداشتی به فروش می رسد.

اما همه چیز به اینجا ختم نمی شود، گسترش فلافلی های بدون مجوز در سطح شهر به ویژه در مرکز شهر و محله 22 بهمن نیزموضوعی است که می تواند سلامت غذایی افراد را به خطر بیاندازد.

تجمع مگس ها بر روی ماهی ها در بازار مگسی

مهدی حیدری پور، شهروند هرمزگانی در گفت وگو با خبرنگار هرمزپرس، با اشاره به اینکه رعایت بهداشت غذایی مستلزم وجود منبع غذایی سالم است، اظهار کرد: متاسفانه موادغذایی که در بازارهای بندرعباس به فروش می رسد بدون رعایت بهداشت  در اختیار مردم قرار می گیرد.

شهروند هرمزگانی افزود: با توجه به وضعیت آب وهوایی در بندرعباس، به ویژه در تابستان ها برخی از مواد غذایی مانند ماهی در زیر نور مستقیم خورشید به فروش می سد واغلب افراد به دلیل تجمع مگس هایی که در اطراف این ماهی ها جمع می شوند. این بازار به "بازارمگسی" معروف شده است.

حیدری با اشاره به قیمت ارزان این موادغذایی، گفت: مشکلات مالی باعث شده تا برخی بدون توجه به بهداشتی یا غیر بهداشتی بودن آن، اقدام به خرید کنند.

وی با بیان اینکه ظروف پلاستیکی نیز در محلات بندرعباس به فروش می رسد، خاطر نشان کرد: برخی بدون توجه به اینکه استفاده از این ظروف که ساعت ها در زیر آفتاب قرار گرفته، این ظروف را خریداری می کنند، همچنین آب های معدنی که در سوپر مارکت ها به فروش می رسد به دلیل مکان و سیستم خنک کننده کافی در جلوی در مغازه ها قرار می گیرند وبعد ازاینکه یخچال های مغازه داران جای کافی را برای نگه داری داشت، به آنجا منتقل می شوند.

مهرداد موسوی، شهروند تهرانی در گفت وگو با خبرنگار هرمزپرس،  با بیان اینکه اکنون 5 ماه است که دربندرعباس زندگی می کند، اظهار کرد: دکه های فلافلی در بندرعباس که متاسفانه مجوز بهداشت نیز ندارند بسیار زیاد است، و البته تعدد این فلافل فروشی ها به دلیل نبود شغل کافی در بین جوانان است  به همین دلیل باید این فلافل فروشی ها را ساماندهی کرد، چرا که این تنها راه در آمد آنان است.

تردد سگ های ولگرد در گرداگرد موادغذایی

شهروند تهرانی افزود: سگ های ولگرد در به راحتی در مرکز شهر در حال ترددهستند و حتی در بازار بندرعباس که موادغذایی به فروش می رسد، این سگ ها مشغول خوردن زباله ها هستند.

وی با اشاره به اینکه باید فرهنگ مصرف موادغذایی بهداشتی باید درجامعه نهادینه شود، خاطر نشان کرد: قطعا با ارائه آموزش های صحیح وهمچنین آگاهی دادن به مردم در زمینه مضرات خوردن موادغذایی غیر بهداشتی باعث می شود تا مردم کمتر برای خرید این نوع مواد غذایی تمایل نشان دهند.

عدم بسته بندی خرما و عرضه آن در سینی 

ولی الله دباشی، شهروند بندرعباسی در گفت و گو با خبرنگار هرمزپرس، اظهار کرد: خرما که محصول تولیدی هرمزگان می باشد متاسفانه در سینی های بزرگی ریخته شدند و اغلب اوقات پشه ها بر روی آنان می نشیند در "بازار روز" به فروش می رسد.

این شهروند افزود: محصولات بومی استان اگر با رعایت مسائل بهداشتی به فروش برسند قطعا می تواند برای فروشندگان نیز درآمد بیشتری داشته باشد.

دباشی ادامه داد: عرضه محصولات کشاورزی و غذایی بندرعباس به شکل فعلی باعث می شود تا نه تنها مردم استان بلکه گردشگران نیز از خرید آن ها صرفه نظر کنند.

وی با اشاره به اینکه زنان هرمزگانی نیز در جلوی خانه اقدام به فروش، نان محلی، نخود و...می کنند، خاطرنشان کرد: نظارت بیشتر توسط مسئولان درسطح شهر به خصوص بازارهای بندرعباس قطعا مانع گسترش موادغذایی غیربهداشتی در شهر بندرعباس می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، حمزه لقمانی گفت: به منظور رصد و پایش مستمر بازار و افزایش بی رویه قیمت و التهابات بازار لاستیک خودرو، نظارتهای میدانی در قالب گشت مشترک در حوزه های تامین، تولید تا سطح عرضه انجام می شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان افزود: با توجه به قرار گرفتن لاستیک خودرو در زمره کالاهای اساسی اولویت دار هرگونه تخلف نگهداری بی مورد کالا در انبار، احتکار و صادر نشدن فاکتور و گران فروشی عرضه خارج از شبکه لاستیک های دولتی، خارج از نوبت رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی می شود.

لقمانی ادامه داد: گشت مشترک با حضور دستگاهای نظارتی ، صدا و سیما از چند واحد صنفی بازدید و بازرسی اجرا شد.

دیگر خبرها

  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو